Tehdään töitä 2019: Kesäharjoittelija / ammattikorkeakouluharjoittelija tutkimustietojärjestelmän sisältöjen päivittämiseen (6013)

Apply

Form of employment: Full time, Fixed term

Locations: Espoo, Finland

Job area: Other

Application period: Monday, January 21, 2019 - Thursday, February 28, 2019

About us

Miltä kuulostaa puolen vuoden mittainen, palkallinen trainee-paikka VTT:llä? Olemme mukana Suomen Mentorien Tehdään töitä – trainee-kampanjassa, jonka tavoitteena on edistää korkeakoulutettujen nuorten työllistymistä. Ohjelma sisältää trainee-paikan lisäksi kolme Suomen Mentorien järjestämää urasparrausta ja mahdollisuuksia verkostoitua muiden harjoittelijoiden kanssa.

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista, joka tuottaa kansainvälistä kilpailukykyä lisääviä tutkimus- ja innovaatiopalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Näytämme tietä tulevaisuuteen ja tuottavuuteen kehittämällä uusia älykkäitä teknologioita, liiketoimintakonsepteja sekä innovatiivisia palveluita. Teemme teknologiasta tulosta – ihmisten parhaaksi.

VTT:llä työskentelee vuosittain useita kymmeniä eri alojen opiskelijoita määräaikaisina harjoittelijoina. Meillä voit myös suorittaa opintoihisi liittyvän harjoittelun.

Business Intelligence -yksikkö vastaa ulkoisen tiedon hankinnasta ja hakujärjestelmistä, markkina- ja patentti- ja teknologia-analyyseistä sekä tutkimustietojärjestelmästä, joka sisältää tiedot VTT:läisten julkaisuista ja muista tutkimusaktiviteeteista.

With us you will be responsible for

Harjoittelijan tehtävänä on tieteellisten julkaisujen viitetietojen tarkistus, validointi ja tallennus VTT:n tutkimustietojärjestelmään.
Pääasialliset työtehtäväsi:
• Tieteellisten artikkelien viitetietojen tarkistus ja OKM-luokitus
• Viitteisiin liittyvien kansainvälisten konferenssitietojen tarkistus ja tallennus
• Muut mahdolliset tutkimustietojärjestelmän ylläpitotehtävät

We expect you to have

• Työkokemus tieteellisessä kirjastossa tai tietopalvelussa on eduksi
• Informaatiotutkimuksen tai kirjastoalan opinnot
• Tieteellisten aineistojen tuntemus
• Sujuva tietojärjestelmien käyttö, tutkimustietojärjestelmien tuntemus eduksi
• Erinomainen suomen ja englannin kielen taito

As a person you are

• Työtapasi on huolellinen ja järjestelmällinen
• Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja olet myös tiimipelaaja
• Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ammattimainen asenne

We offer

Me VTT:llä uskomme, että vaikuttavuutemme rakentuu tieteellisestä ja teknologisesta erinomaisuudesta kaikessa työssämme. VTT:läiset ovat seuraavan sukupolven VTT:n keskiössä. Henkilöstömme hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen ovat ensisijaisia prioriteettejamme. Olet osa luovaa ja kansainvälistä työympäristöä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa ja ihmisläheisessä työympäristössä. Perehdyt moderniin tutkimustietojärjestelmään ja sen ylläpitoon.

For further information

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuula Hämäläinen, Team Leader, puh. +358 20722 4365.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinta pyritään tekemään mahdollisimman pian. Harjoittelun pituus, sekä aloitus- ja lopetuspäivät ovat neuvoteltavissa.

VTT on mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa vastuullisena työnantajana. Vastuullisena työnantajana sitoudumme noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita. Voit lukea lisää osoitteesta https://kesaduuni.org/.

Apply for this vacancy